Forside | Kurv (bestil) | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Markeder | Nyheder på vej | Kontakt | Super Søg
Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Varekort  Blake Shelton - Body Language (Deluxe Edition)
Varenavn Blake Shelton - Body Language (Deluxe Edition)
Varenummer WBNM 6809472

Body Language (Deluxe Edition)
Blake Shelton

Audio CD ( December 3, 2021)
Original Release Date: 2021
Number of Discs: 1
Label: Warner Nashville (IMPORT)
Genre : Country

Body Language has already yielded Platinum-certified No. 1 smash "Happy Anywhere" with Gwen Stefani. The deluxe edition also features brand new single "Come Back As A Country Boy". The anthem boasts a "muscular lead voice... driving rhythm and gritty melody" (Billboard) as it extolls the virtues of living the country lifestyle, rooted deep within the Oklahoma native.

01. Come Back As a Country Boy
02. Fire Up the Night
- -. (Feat. Hardy)
03. Minimum Wage
04. Body Language
- -. (Feat. the Swon Brothers)
05. Happy Anywhere
- -. (Feat. Gwen Stefani)
06. Now I Don't
07. Monday Mornin' Missin' You
08. Corn
09. Makin' It Up As You Go
10. Whatcha Doin' Tomorrow
11. The Girl Can't Help It
12. The Flow
13. Neon Time
14. Bible Verses
15. Throw It on Back
- -. (Feat. Brooks & Dunn)
16. We Can Reach the Stars

 Blake Shelton - Body Language (Deluxe Edition)

1stk. 169,95 DKK

  «-Tilbage          Anbefal   Print

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på