Forside | Kurv (bestil) | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Markeder | Nyheder på vej | Kontakt | Super Søg
Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Varekort Merle Haggard - 20 Greatest Hits
Varenavn Merle Haggard - 20 Greatest Hits
Varenummer CAP 534482

Merle Haggard
20 Greatest Hits

Audio CD (Feb.26, 2002)
Original Release Feb.26, 2002
Number of discs 1
Label Capital 534482
Genre : Country

This new package includes #1 records, all original recordings, digitally re-mastered. Merle Haggard is widely recognized, both in and out of country music, as one of the greatest songwriters of all time. Track listing include: "Mama Tried," "Silver Wings," " Honky Tonk Night Time Man."

01. Mama Tried
02. Workin' Man Blues
03. Silver Wings
04. Always Wanting You
05. Okie From Muskogee
06. Livin' With The Shades Pulled Down
07. Branded Man
08. Carolyn
09. If We Make It Through December
10. Fightin' Side Of Me, The
11. Bottle Let Me Down, The
12. House Of Memories
13. Today I Started Loving You Again
14. Daddy Frank
15. Honky Tonk Night Time Man
16. Sing Me Back Home
17. What Have You Got Planned -
- -. Tonight, Diana
18. I'm A Lonesome Fugitive
19. Mama's Hungry Eyes
20. Old Man From The Mountain

Merle Haggard - 20 Greatest Hits

1stk. (Før 99,95)69,95 DKK

  «-Tilbage          Anbefal   Print

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på